Haber

10 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar İddiası Sonrası Lynch Girişimi

Diyarbakır’da 10 yaşındaki Suriyeli kıza cinsel istismar girişiminde bulunduğu iddia edilen bir kişi darp edilerek polise teslim edildi.

Cinsel taciz girişiminde bulunan kişiyi fark eden mahalleli araya girdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’ndeki tek katlı metruk binada meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki S.Ç. yolda gördüğü FA isimli 10 yaşındaki Suriyeli kıza ceviz vererek kandırdı. Bir süredir FA’yı yöneten S.Ç., bulduğu metruk tek katlı eve girdi. FA’ya cinsel istismar girişiminde bulunan S.Ç.’yi fark eden mahalleli, toplanarak binaya girdi.

Çevredekiler daha sonra S.Ç.’yi aldı. dışarı ve onu yendi.

FA’yı kurtaran yerli daha sonra S.Ç.’yi aldı. dışarı ve onu yendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mahallelinin elinden kurtarılan S.Ç., polis ekiplerince zırhlı araca bindirildi. Gözaltına alınan zanlı S.Ç.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. FA’daki Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim edildi. S.Ç. vurulduğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

İşte o anlar ⬇️

“Adamın çocuğu soyduğunu ve bu yüzden dövdüklerini söylediler.”

Mahalle sakinlerinden Habib Altınsak, dün akşam esnaf arkadaşının iş yerinde oturduğunu belirterek, şunları söyledi:

Bir kişiyi 3-4 kişi dövüyordu. ayırmaya geldim Kız da burada yerde oturuyordu. Beni neden dövdüklerini sordum. Adamın çocuğu soyduğunu ve bu yüzden dövdüklerini söylediler. Kızı markete götürüp su verdik. Polis geldi ve teslim olduk. Bu metruk binanın bu şekilde durması yanlış. Uyuşturucu kullananlar buraya gelir, kötü insanlar gelir. Burası yıkılsa daha iyi olur.’

Mehmet Selim Dikenyol ise dün gece gelen seslerin ardından olay yerine geldiğini belirterek, 25-30 yaşlarında bir kişi bu yıkık evde çıplak kızı taciz etti. linç girişimine maruz kaldı. Bu bina çok tehlikelidir. Burada herkesin başına her şey gelebilir. Uyuşturucu kullanılır veya cinayet olur. Yetkililerin yıkmasını bekliyoruz’dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu