Haber

26. Çakıldak Güreşleri Yoğun Katılımla Sinop’ta Yapıldı

26. Çakıldak Güreşleri yoğun katılımla Sinop’ta yapıldı.

Esenler Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen Sinop Çakıldak Karakucak Güreş ve Yayla Şenlikleri güreşseverleri adeta ayaklar altına aldı. Çok sayıda güreşçinin katıldığı ve ter döktüğü güreşlerde adeta nefeslerini tuttular. Sırık kebabının pişirildiği şenlikte, katılımcılara kazanlar dolusu keşkek ikram edildi.

25 boyda 278 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen güreş kategorisinde karakucak güreşlerinin altın kemer güreşçisi Samsunlu Yalçın Sözen birinci, Balkan şampiyonu Mehmet Can Kaya ikinci, Mustafa Cebeci ve Arif Güler oldu. üçüncülüğü paylaştı. Bazalt kategorisinde Kemalcan Avcı birinci, Faruk Bafralı ikinci, Sadık Kuzu ve Doğancan Ergin üçüncü oldu.

Ayrıca güreşte TOKİ Şehidi Fatih Erer Spor Başpehlivan kategorisinde kulübünden Arif Güler, zayıf kategoride Kemalcan Avcı ve Faruk Bafralı, antrenörler Adil Yiğit ve Mustafa Yiğit ile birlikte Kulüp Lideri Necip Tekin liderliğindeki toplam 25 sporcu Sinop’u ve kulübü başarıyla temsil etti. . İşadamı Cahit Tarakçı bu ortada Çalkıldak Karakucak Güreş Ağal’ı kazandı.

Dernek Lideri Enver Tabakoğlu, güreş ve şenliklere katılan herkese teşekkür etti. – SİNOP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu