Haber

Galatasaraylı Cihan Emir, Adıyaman’da toprağa verildi.

Adıyaman’da KAHRAMANMARAŞ merkezli sarsıntıda 62 saat sonra enkazdan çıkarılan ve tedavi gördüğü hastanede iki bacağı da kesilmesine rağmen hayatını kaybeden Galatasaraylı Cihan Emir Parlak (12) memleketi Adıyaman’da toprağa verildi. Cihan’ın babası Nevrez Parlak, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, “Oğlum bana hep onun gibi Galatasaray’a destek olmamı söylerdi. Artık onun için Galatasaray taraftarıyım” dedi.

Adıyaman’da enkazdan çıkarılan ancak iki bacağını da kaybeden ve bir süredir Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Cihan Emir Parlak, dün Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybetti. 62 saat sonra enkazdan kurtarılan Bright, aynı zamanda fanatik bir Galatasaray taraftarıydı. Geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı futbolcular Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüntülü görüşen Bright, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e İstanbul’a gelip Fenerbahçe maçını tribünden izlemek istediğini söyledi. Başkan Özbek, Cihan’a “Seni Fenerbahçe maçına götüreceğim, şampiyonluk maçı olacak” şeklinde yanıt verdi.

Tanju Çolak da Cihan’ı hastanede ziyaret ederek tüm ekibin imzaladığı formayı hediye etti. Depremin ilk gününde eşini ve iki çocuğunu kaybeden baba Nevrez Parlak, oğlu Cihan Emir’i vefat edince tüm ailesini kaybetmenin acısını yaşadı. Deprem anında kendisinin ve tüm ailesinin çok korktuğunu anlattı. Oğlunun hastanedeki sürecini gözyaşları içinde anlatan baba Nevrez Parlak, Cihan Buyruk için artık Galatasaraylı olduğunu belirterek, “Eşim Eda, kızım Ekin ve oğlum Fahri Fırat’ı enkaz altında kaybettim. benim için bir teselli.cihan gidince bütün ailemi kaybettim.salla.deprem olduğu sırada köydeydim.deprem olduğu sırada ayaktaydım.depremin şiddetini hissedince ayağa kalktım. Kalkıp şehre baktı “Orada oturuyorsak ilk iki gün öyle oturuyorduk. Yağmurda soğukta kalkarsın, balyozla vurursun, yorulursun, gelirsin, dayanamazsın, yine kalkarsın. Balyozu kardeşin alıyor, diye devam ediyor, çaresizliğinin dibini yaşıyorsun. O enkazın altında eliniz bağlı sadece izliyorsunuz” dedi.

Ümidin kendilerine sadece Cihan’ı verdiğini ifade eden Nevrez Parlak, “Enkaz içinde dedim ki Allah’a dua ettim senden bir tane istiyorum. Bütün akrabalarımızla mutluyduk gittim bir tek Cihan kaldı. Adıyaman’da ampute oldu. .Cihan’ın iki bacağı Ertesi gün 4. gün ambulansla uçakla Ankara’ya gittik.Yeterli geldi tedavi iyi gidiyordu hatta fizik tedaviye geçtik.Orada hocalarla görüşüyorduk.Her şey çok güzeldi. yeterli.Doğruları söyleme sürecinde psikolog sağlığına kavuştu,dediğinde her şeyi anlatabilirsin 3 kere içeri girip anlattım ama anlatmak benim için kolay bir şey olmadı.Galatasaray Kulübü geldiğimiz gün oraya geldi. doğru söyledi Galatasaraylılar oraya geldi.Çocuk öğreniyor biz her şeyi anlatıyoruz.Galatasaraylılar ona geldi moral verdi toparlandı.Biz sadece manevi destek bekliyorduk.İyi ki onu da yaptılar.Hayran oldu zaten Muslera, Icardi’yi severdi, ben Beşiliyim. ktaş. Baba, sen dışarı çık. Benim açımdan ben de bir Galatasaray taraftarı olurdum. Onun etrafında hepimiz Galatasaray taraftarıyız, bir tek babam Beşiktaşlı. Onu Galatasaray taraftarı yapamayız diyordu. Şimdi oğlum Cihan için Galatasaraylıyım” dedi.

haber-korgan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu