Haber

Kendi cenazesinde birdenbire ortaya çıktı, yakınları sinir krizi geçirdi

Pek çok insan kendi cenazesinin nasıl olacağını merak ediyor ama Brezilya’da bir kişi bu iddiayı merak etmekten fazlasını yaptı. 60 yaşındaki Baltazar Lemos, ölümünün ardından cenazesine hangi akraba ve arkadaşlarının katılacağını görmenin sakinleştirici bir yolunu buldu.

SOSYAL MEDYADAN ÖLÜM DUYURUSU YAYINLANDI

Cenaze organizatörlüğü de yapan adam, kendi cenazesini ayarlayarak, vefatının ardından yakınlarının tepkisini görmek için öldüğü yalanını uydurdu. Düzenlediği cenazelerin bazılarına sadece 2 kişinin katıldığını görünce çok üzüldüğünü ve kendi cenazesinin durumunu öğrenmek için bu adımı attığını anlatan Brezilyalı adam, Facebook’ta neşeli bir fotoğrafla ölüm ilanı yayınladı. onun.

REKLAMI GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR

Lemos’un hasta olduğundan haberi olmayan ailesi, ilanı görünce şok oldu. Yeğeni hastaneye giderek adamın neden öldüğünü anlamaya çalıştı ancak hastane kayıtlarında Lemos’la ilgili herhangi bir bilgiye rastlanmadı.

HAYATINI KENDİ SESİYLE ANLATTI

Tekerlekli sandalyedeki yaşlı annesi ve ailesi ölüm haberiyle yıkılırken, Lemos’un memleketi Curitiba’da bir şapelde düzenlenen cenaze töreninde inanılmaz anlar yaşandı. Lemos’un kendi hayatını anlatmasıyla başlayan törende, adamın ölmeden önce sesini kaydettiğini sanan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

BİR ZAMANDA İŞGAL EDİLMİŞTİR

Ardından, Lemos aniden kapıdan çıkınca şapeldeki kalabalık şok oldu. Olaylar Lemos’un istediği gibi gelişmedi, şapeldeki yas öfkeye dönüştü ve adamın yakınları sınır krizi geçirdi. Brezilyalı erkeği zulümle suçlayan yaşlı annesi ve yakınları sınır krizi yaşarken, “Kimseyi üzmek istemedim” diyen Lemos savundu.

haberhafik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu