Haber

Küçükçekmece’de kaza: 3 yaralı, firar eden sürücü aranıyor

KÜÇÜKÇEKMECE’de meydana gelen kazada, en sağ şeritte seyreden otomobil, aynı istikamette sol şeritte seyreden Oktay Kara’nın kontrolündeki otomobile ani manevralarla çarptı. Kazada, Kara’nın otomobilinin takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı.

Kaza, saat 22.20 sıralarında Küçükçekmece Gar Mahallesi Turgut Özel Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, en sağ şeritte seyreden ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen otomobil, en sol şeritte seyreden Oktay Kara’nın kontrolündeki 65 ABS 457 plakalı otomobile çarptı. ve aynı yöne gidiyordu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Oktay Kara, sol taraftan 34 EHR 208 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Kara’nın kontrolündeki otomobil takla attı ve yolda savrularak trafik lambası direğine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin ön camını kırarak içerideki 3 yaralıyı çıkardı. Sağlık ekiplerinin kaza mahallinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere sevk etti.

Öte yandan kazaya neden olan ve kimliği öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

cemisgezekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu