Haber

Şenol Güneş, Ersin Destanoğlu’nun Nice’e transferini istemedi

Avrupa’da transfer dönemi 1 Eylül itibarıyla resmen sona erdi. Yaz transfer döneminin son saatlerinde Beşiktaş’ı yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı.

Fransa Ligue 1 ekibi Nice, siyah beyazlı takımın genç eldiveni Ersin Destanoğlu ile ilgileniyordu. Milli kalecinin Avrupa’ya transferinin gerçekleşmeme nedeni belli oldu.

Şenol Güneş kalmasını istedi

Uzun süredir 22 yaşındaki kaleciyle sözleşme imzalamak isteyen kırmızı-siyahlı ekibin, Beşiktaş’a 450 bin euro kira bedeli, ikramiye ve 4 milyon euro satın alma opsiyonu teklif ettiği belirtildi. Transfer döneminin son saatleri.

Ancak Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş’in bunu onaylamadığı ve Ersin’i takımda düşündüğü iddia edildi. Takımın üç kulvarda yarıştığı için Güneş’in bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Şenol Güneş

Mert Günok’un gerisinde kaldı

Beşiktaş’ta Mert Günok’un arkasında yedek kaleci pozisyonunda görev yapan Ersin Destanoğlu, altyapıda antrenmanını yaptığı siyah-beyazlı formayla 97 resmi maça çıktı.

Genç isim bu maçlarda 116 gol attı. Beşiktaş’ta 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa sevinci yaşayan Ersin, 32 denemede gol yemedi.

Ersin Destanoğlu

ciftelerhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu