Haber

Serdar Ortaç’ın kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti

Son zamanlarda TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarla gündem yaratan ünlü pop şarkıcısı Serdar Ortaç, yaptığı açıklamalarla şaşırtmaya devam ediyor.

Daha önce çeşitli açıklamalarda bulunarak herkesi şaşırtan Ortaç’ın bu kez kadınlarla ilgili sözleri büyük tepki gördü. Ortaç, eski eşinin de yanından ayrılmadı.

“Çünkü iki memesi var”

“İpleri bu kadar vermeyin, ayıp, ayıp, bütün ipleri adamlara verdim, ne oldu eski eşimin. Ne oldu da iki memesi var.”Serdar Ortaç’ın sözlerinden erkekler de nasibini aldı.

“Evreni yaratan adamlar”

Serdar Ortaç konuşmasına devam etti. “Erkekleri kızdırıyorsunuz. Yazıklar olsun zavallılar. Yazıklar olsun. Erkeksiniz oğlum, kainatı yaratan sizsiniz.

Sevdiğim kadın bana ‘Bodrum’a tatile giderim’ diyor, beni seviyorsan 3 gün boş vaktimiz var gitmeyeceksin bende kalacaksın.söz konusu.

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 2019 yılında boşandı. Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararı karşısında şok yaşadı. Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan’a 700 bin TL nafaka ödediğini ancak dava açıp evine haciz ettirdiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu