Haber

Tekkeköy’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Sürüyor

Samsun Tekkeköy’de hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tekkeköy Belediyesi ekipleri, ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmak ve yaşam standardını yükseltmek için gece gündüz çalışıyor.

Modern yollar yaparak vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışan ekipler, Tekkeköy’ü geleceğe hazırlıyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, büyüyüp gelişmesi beklenen ve nüfusu katlanarak artacak olan ilçede ekiplerin çalışmalarını bizzat denetliyor ve vatandaşlarla buluşuyor.

“Tekkeköy bölgenin kilit noktası olacak”

Yapılan ve yapılacak hizmetlerden bahseden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Herkesin yerleşmek için tercih edeceği ilçemizin 2030 yılında 150 bin nüfusa ulaşacağını ve bölgenin kilit noktası haline geleceğini biliyoruz. Bölgede yaptığımız çalışmalarla Tekkeköy’ümüzü geleceğe hazırlıyoruz.Bu nedenle tüm mahallelerimizde yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz.Yeni sosyal donatı alanları, spor Turizm ve turistik tesis kazandırmanın yanı sıra imar çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor. Şehrimizin geçmişten gelen tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak hem sizin yaşam kalitenizi yükseltmek hem de geleceğin Tekkeköy’ünü inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz.

kuluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu