Haber

Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Takımımız Şampiyonadan Altın Madalyayla Döndü

Konya’da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Takımı sporcuları kazandıkları madalyalarla turnuvayı başarıyla tamamladı.

31 Mayıs-1 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Konya’da düzenlenen şampiyonaya üç sporcu ile katılan Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Atletizm Grubu, iki şampiyonluk, üç ikincilik ve bir üçüncülük elde etti.

Sporcularda ise U-17 cirit atmada Mülkiye Özger Türkiye Birincisi, U-17 1500 metrede Türkiye ikincisi, U-17’de şampiyonaya ek olarak Mustafa Handilili 1500 metrede Türkiye Üçüncüsü oldu. cirit atma. Yağmur’un hak kazanması durumunda U-14 uzun atlamada Türkiye ikincisi, U-14 ise 60 metrede Türkiye üçüncüsü oldu.

Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler Kulübü Lideri Şerif Büyükdaş, turnuvayı toplam 2 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladıklarını belirtti.

Şerif Büyükdaş, Yeşilyurt Belediyespor Görme Engelliler takımına her türlü desteği ve katkıyı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a da teşekkür etti. – MALATYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu