Teknoloji

Zyxel’in siber tehditlere karşı güvenli bulut çözümleri

Zyxel Networks, kurumların ve konut kullanıcılarının önündeki siber tehditleri ortadan kaldırarak potansiyellerinin açığa çıkmasına olanak tanır.

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte siber saldırılar, işletmeler için hiç olmadığı kadar büyük bir tehdit haline geldi. Tüm şubelerde hızlı bir şekilde faaliyet gösteren bu saldırılar, işletmelerin müşteri bilgilerinin çalınması, finansal kaynaklarının ele geçirilmesi veya hizmetlerinin durdurulması gibi kayıplı amaçlarla gerçekleştirilmektedir. İşletmelerin faaliyetlerini olumsuz etkileyebilecek siber saldırılar, veri kaybına neden olurken aynı zamanda şirketlerin prestijine de zarar veriyor. Siber saldırıların hızla gelişen doğası gereği işletmelerin siber güvenlik stratejilerini güncelleyerek bu değişime ayak uydurması hayati önem taşıyor. İşletmelerin, yalnızca önleyici tedbirler almak yerine, saldırılar meydana geldiğinde nasıl tepki verecekleri konusunda hazırlıklı olmaları gerekir.

Gelişen teknolojiler ve 5G gibi iletişimsel yenilikler riskleri çeşitlendiriyor

Teknolojinin ilerlemesi, iş süreçlerinin dijitalleşmesi ve bilgi miktarının artması, kimlik hırsızlığı, dolandırıcılık, siber taciz, şantaj, sosyal mühendislik, siber baskınlar, bilgi sızıntıları, fidye yazılımları, dahili casusluk ve ağ güvenlik açıkları, iş dünyasında değerli değişiklikleri beraberinde getiriyor. kişisel ve kurumsal güvenlik riskleri. Gelişen teknolojiler ve 5G gibi iletişimsel yenilikler birçok fayda sağlarken beraberinde bir takım riskleri de getiriyor. Daha hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlayan 5G teknolojisi, daha büyük veri ölçülerinin taşınması için kullanılacağı için bilgi güvenliği risklerinin artmasına neden olabiliyor.

5G teknolojisine ek olarak, IoT cihazları geliştirmek için yeterli güvenlik standartlarının olmaması, ağ güvenlik ihlallerine neden olabilir ve bilgisayar korsanlığını kontrol edilemez hale getirebilir. Ağa IoT cihazlarıyla birlikte daha fazla cihaz bağlamak, güvenlik açıklarını artırdığı için ağın güvenliğini tehlikeye atabilir.

Zyxel, işletmeniz için en uygun siber güvenlik çözümlerini sunar

Güvenli ve bulut tabanlı ağ çözümleri başkanı Zyxel Networks, sürekli gelişen siber tehditlere karşı kişi ve kurumların güvenliğini sağlamak için birçok ürün ve çözüm geliştirmektedir. En güvenilir ağ çözümlerini sunmak için bulut teknolojisini kullanan Zyxel Networks, küçük ve orta ölçekli şirketlerin boyutlarına uygun esnek çözümlerle önlerindeki tehditleri ortadan kaldırarak tam potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olur.

30 yılı aşkın bir süredir iş ve konut kullanıcılarını internete bağlayan Zyxel Networks, güvenilir ve bulut tabanlı ağ çözümleri ile basitleştirilmiş ve entegre bir ağ deneyimi sunarak kurumların ve konut kullanıcılarının iletişimlerini güvenilir bir şekilde sağlamayı hedefliyor. . Bulut tabanlı ağ yönetimi çözümü Nebula ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin tüm güvenlik ihtiyaçlarına cevap veren Zyxel Networks, işletmelere tek noktalı ağlara iki faktörlü kimlik doğrulama, işbirliğine dayalı ağ savunması ve sıfır güven ağ güvenliği yaklaşımı sunuyor.

Ağ güvenliği bir kumar olmamalı

‘Ağ güvenliği kumar olmamalı’ diyen Zyxel, sürekli gelişen bulut veritabanıyla birlikte kullanıcılarına IP kontrolü ve İtibar filtreleme gibi DNS İçerik Filtresi özelliklerini sunuyor. Zyxel’in işletmeler için tasarladığı ATP Güvenlik Duvarı serisi, şubeleri arasında güvenli erişim ve bilgi aktarımı sağlarken, siber saldırılara karşı ekstra savunma sağlıyor. ZyWall serisi çalışmalarla entegre bulut tabanlı akıllı analiz ve raporlama hizmeti olan SecureReporter, bilgi teknolojileri yöneticilerinin bilgisayar ağlarını merkezi bir yapıda kolayca yönetmelerini sağlar. Hızlı, güvenilir ve sağlam ağ çözümleri sağlamak için yapay zeka ve buluttan yararlanan Zyxel, yenilikçi ağ güvenliği çözümleriyle zararlı yazılımlardaki en son tehditlere karşı hızlı ve kesin savunma sağlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu