Yaşam

Devrim Ekiz ve Nükhet Duru’nun işbirliği: Olasılık

Şefliğini üstlendiği Nükhet Duru ile düet yapan İhtilal Ekiz, sözleri Pınar Çubukçu imzalı, müziği kendisine ait olan “Olabilir” adlı eserle zirveyi hedefliyor.

Ceran Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşan “Olanaklık” isimli eser için Adem Baysal yönetmenliğinde Şile’de performans klibi çekildi.

İhtilal Ekiz, kendi bestesi olan “Olabilir”i Nükhet Duru ile düet olarak seslendirmekten mutluluk duyduğunu belirterek, bunun müziğin başarısında çok etkili olacağına inandığını belirtti. Yıllardır aynı sahnedeyiz, birbirimizi çok iyi tanıyoruz.

Pop müziğin sevilen sesi ve yorumcusu Nükhet Duru, usta arabesk melodileriyle tanınan İhtilal Ekiz ile bir araya gelince, ünlü orkestra şefi, “Nükhet Duru’da her şey var diye düşünüyorum.

Bunu sadece pop olarak değerlendirmek doğru olmaz. Çünkü kendisi TSM solisti olarak bile sahneye çıkmış ve repertuvarı o kadar güçlü ki, bugün Türk sanat müziği solisti olduğunu iddia eden çoğu kişiden daha fazla repertuvara sahip. “Nükhet Duru tam bir sanatçı. Her tarzı Nükhet Duru’nun yorumuyla icra ediyor” dedi.

“Olabilir” isimli eseriyle ilk kez kendi bestesi ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadığını vurgulayan İhtilal Ekiz, bundan sonra devamının geleceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

YouTube resim oynatıcısı” width=”560″>

haberdogansar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu