Haber

Germencik Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Başlıyor

Germen Belediyenin çocuklar için düzenlediği yaz okulu etkinlikleri için kayıtlar başlıyor. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 6-12 yaş arası çocukları yaz okuluna davet etti.

Yoğun eğitim döneminin ardından öğrencilerin yaz tatilini kendilerini geliştirerek ve eğlenerek geçirmeleri için yaz okulu düzenleyen Germencik Belediyesi tarafından verilecek kurslar yaz boyu devam edecek. 3 Temmuz’da eğitime başlayacak olan yaz okulları için kayıtlar 1-20 Haziran tarihleri ​​arasında yapılacak.

6-12 yaş arası çocukların Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerde yapılabilir. Öğrenciler futbol, ​​voleybol, basketbol, ​​yüzme ve jimnastik branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde ders alacaklar.

“SPOR FAALİYETLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

6-12 yaş arası tüm çocukları yaz okulu etkinliklerine kayıt yaptırmaya davet eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimi için spor etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Futbol, ​​voleybol, basketbol, ​​yüzme ve jimnastik branşlarında deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen kurslarda çocuklarımız hem eğlenecek hem de eğlenecek. spor Onlara iyi vakit geçirme ve iyi vakit geçirme fırsatı sağlayacağız. 6-12 yaş arası tüm çocuklarımız yaz okuluna davetlidir.

Kaynak: ANKA / Ömür Boyu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu